Alain’s 3dhub

Het onderste deel van de pi behuizingen inmiddels geprint. Aldus het bericht van de Alain’s 3dhub. Het bovenste deel is onderweg. Print tijd was nog zeven uur vanaf elf uur. Ben benieuwd. De foto’s van de bodem zien er in ieder geval goed uit. De voortgang van de rest ook. Kan niet wachten op het eindresultaat. Vlak voor het eten kwam het bericht dat beide prints klaar waren. Vreemd om het over prints te hebben en dan objecten bedoelen. In eerste instantie denk je toch aan een foto. Na het eten nog even snel naar Nieuw Vennep gereden om de prints op te halen. Bizar! Je stuurt een digitaal bestandje op en er komt een kastje uit… Het ontwerp was ietsiepietsie krap gemaakt. Waarschijnlijk heeft iemand het setje ontworpen, getekend en nooit echt zelf geprint. Tekentechnisch klopt het allemaal precies, maar in werkelijkheid loopt het niet zo lekker. Maar daar was ik al voor gewaarschuwd en het was niets waar een stukje schuurpapier geen raad mee zou weten. Morgen maar snel de Raspberry Pi er in passen.

Minecraft3DCase

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.