Brussel, wat anders :(

Vanmorgen was ik niet mijn bed uit te hakken. Toch in beweging weten te komen en in de auto naar mijn werk gegaan. Op de radio hoor je dan over een ontploffing op Zaventem, de luchthaven van Brussel. In eerste instantie is nog niet bekend of het een ongeluk was of een aanslag, maar kijkend naar de eerste beelden, leek een ongeluk onlogisch. Die rookpluim boven de vertrekhal is niet veroorzaakt door een ontploffend illegaal meegesmokkeld camping gasje… Verder herkenning… Daar rechts parkeerden we de auto, daar links inderdaad de ingang van de vertrekhal en in de hal de bekende plekken. Al snel bleken het twee explosies te zijn en een uur later, had het probleem zich uitgebreid naar een metro station. Gelukkig was het rete-druk op het werk, dus echt tijd om er bij stil te staan was er niet. Maar naast de diverse terminal vensters, ook de live stream met de gebeurtenissen open. Aan het eind van de dag was er een droeve schatting van rond de dertig doden en rond de 200 gewonden. Lang doorgewerkt, bij de Praxis buismateriaal gehaald voor het weerstation en maar weer eens via de Burger King naar huis. Voor het gezonde toetje toch nog een bak fruit gehaald en snel naar huis. Daar blijk ik toch een dikkere boor nodig te hebben, dus nog maar een keer naar de bouwmarkt voor een 12mm SDS boor.

Brussel-2016-03-22

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.