Stand-by week

Weer een druk dagje op het werk. Sinds ik in het specials team zit, is er eigenlijk weer zat te doen. Ik kan me weer gaan verdiepen in de systemen waar ik de laatste jaren minder mee heb gedaan. De Red Hats zijn uit beeld en ik ben weer druk bezig met de AIX-en en de Solarissen. Eind van de middag nog met z’n allen naar de webinar van Buurman zitten kijken. Die had weer een mooi verhaal over hoe het allemaal gaat. En toen was het alweer tijd om naar Ony Friends te vertrekken. Deze keer weer oppervlakte dienst gedraaid, want ik ben deze week weer stand-by, dus kan ik me niet veroorloven onder water te zijn op het moment dat ik gebeld wordt. Dit tot grote onvrede van Leslie, die me aldoor probeerde over te halen toch te gaan duiken. Het is wel lekker dat ik tot op heden, niet echt heel veel last heb van de stand-by dienst. Veel te druk bezig met andere dingen. Er is geen ruk op de televisie, dus misschien kan ik een keer bijtijds naar bed. Truste!

OnlyFriends20160323

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.