Paspoort

Weer een keer lekker geslapen. Colin kwam zich zelf melden dat jij wakker was en ging douchen. Toen hij aangekleed was viel het hem op dat hij lekker op tijd was en nog even kon gamen. Hij wordt zich bewust van het voordeel van even doorgaan. Toen ik zei dat we weg moesten, bleek hij ook klaar te zijn. En dat allemaal zonder dat ik hem achter zijn vodden aan heb gezeten. De ochtend verliep lekker relaxed. Halverwege de middag was het tijd om thuis te gaan werken. Het werd weer iets te druk. Na het werken nog even mijn nieuwe paspoort opgehaald. Ook de Twingo van mams door de wasstraat gereden. Dat was wel een beetje nodig. Mijn eigen auto moet ook maar eens een wasbeurt krijgen. Tussendoor ook nog de buiten sensor van het weerstation opgehangen. En dan kom het bericht van een volgend drama. Johan Cruijff is overleden. Oké, ik geef geen ruk om voetbal, maar Cruijff was meer dan voetbal. Voor mij was hij de oorzaak van het Cruyff Court bij Only Friends. Een trapveldje gesponsord door de Johan Cruijff foundation, bij ons speciaal voor de jeugd met een beperking.

JohanCruif-1947-2016

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.