Wasstraat

Vanmorgen een beetje uitgeslapen. Kwam goed uit, omdat ik vannacht nog gebeld was op de stand-by telefoon. Toen ik die te pakken had, was er al weer opgehangen. Nog gewacht op een nieuwe poging of voicemail, maar niets van dat alles. Laptop nog opgestart om te kijken of daar iemand op reageerde, maar ook niets. Ben zeer benieuwd wie het in zijn hoofd heeft gehaald om me midden in de nacht te bellen voor niets dus kennelijk.Toen ik het tijd vond om op te staan, bleek Colin ook al uit bed te zijn. Koppie thee gemaakt voor hem en daarna samen naar mij moeder gegaan. Daar ontbeten. Meteen de skelter uit de berging gefotograveerd en op facebook gezet. Binnen vijf minuten ha de eerste geïnteresseerde zich al gemeld. Die skelter word vanavond opgehaald. Verder het nieuws dat Johan Cruijjff in Barcelona gecremeerd was. In de loop van de dag hadden zich nog meer vrijwilligers gemeld voor de skelter. We hadden een boel reserves, maar de eerste heeft hem opgehaald. Toen nog met Colin naar Artis gegaan. Het jaguar verblijf begint al aardig vorm aan te nemen. De twee gangen waarmee je door een raam diep in het verblijf kan kijken zijn af. De rotspartij middendoor ziet er ook compleet uit. Het hele frame staat over het verblijf heen. Het lijkt op het ophangen van de netten om het af te maken. Het nieuwe olifantenverblijf is ook druk in wording. De oude roofdieren galerij en het pad er voor zijn al helemaal weg. Naast het Kerbertterras staat een tekening van hoe het er uit moet gaan zien. De bocht van het terras wordt doorgetrokken om de rand van het nieuwe olifantenverblijf te vormen. Na Artis, Colin even thuis afgezet en boodschappen gaan doen voor het avondeten. Colin wilde graag weer gyros en dat is lekker makkelijk, dus dat hebben we gegeten. Na het eten hem weer naar Monique gebracht, nog even bij mijn moeder een batterijtje gebracht en toen door naar Hillegom.

Wasstraat

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.