Rustige dienst

Voorlopig een rustige stand-by dienst. Één keer gebeld zonder dat daar iets uit voortkwam. Hopen dat het zo blijft. Na het wakker worden even in Hillegom de laatste dingen voor vanavond gehaald. Ron,  Marga, Bert en Caroline komen eten. Het grootste deel van de Oerol groep. Na die boodschappen even door naar Nedgame in Haarlem, waar eindelijk mijn bestelling binnen was gekomen. De release datum was een half jaar uitgesteld. Ook nog even bij de V&D naar binnengelopen voor wat lijkenpikkerij. Maar normaal doe ik er al geen boodschappen, dus nu was er ook niets te vinden. Droevig om te zien hoe zo’n oud, groot bedrijf ten onder gaat. ‘s Avonds kwam de Oerol groep eten. Annet had een compleet diner bedacht en gemaakt. Pastinaak soep vooraf. Als hoofdgerecht een vegetarische uitvoering van een mie-noodles gerecht met nep vlees. Abrikoos uit de oven als nagerecht. Lekker hoor. Natafelen tot bedtijd. Truste!

ZiggoDomeCruijjff14

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.