Paasontbijt

Na het eten gisterenavond waren we vanmorgen snel klaar met het paasontbijt. Het speciale Italiaanse broodje met ei, ging er nog prima in. Daarna nog een wit broodje met ei en toen waren we al vol. Eerst op paasbezoek bij ma Beerendonk, daarna nog even bij mijn moeder langs gegaan. Ik had mijn mond moeten houden over de rustige stand-by dienst, want tijdens het oplossen van een televisie probleempje ging mijn werk telefoon af. En weer hield hij er mee op voor ik hem te pakken kreeg. Weer niets ingesproken. Maar een uurtje later, op weg terug naar Hillegom, hing Roel opeens aan de telefoon. Of ik stand-by was en dat ik niet bereikbaar zou zijn. Verteld wat er gebeurd was, waarop hij weer terug ging bellen dat ik gewoon bereikbaar was. Weer een half uurtje later had ik dan de major incident manager aan de lijn. WML had een probleem. Na wat ruggespraak met Leon gehouden te hebben, vastgesteld dat het niet aan het systeem kon liggen. Toch een reboot uitgevoerd, maar dat loste het probleem niet op. Daarop heeft “men” de boel proberen te starten onder een andere naam en toen bleek alles opeens wel te werken… Dat mogen ze van de week lekker uit gaan zoeken. Mijn taak zat er weer op. Nog even voorbereidingen getroffen voor een stukje stelling morgen en verder bank hangen.

PaasLammetje

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.