Laatste dag NLP

De rit naar Doorn ging voorspoediger dan gedacht. Altijd als je ruim de tijd neemt, heb je dat niet nodig en als je denkt het wel te redden, kom je in de problemen. Vandaag dus riant op tijd. De cursus op zich kwam weer behoorlijk aan. Je word gedwongen na te denken over dingen waar je normaal niet zo vaak over nadenkt of niet over wil nadenken. De afsluiting was de “Hot seat”. Mochten we een voor een op een stoel voor in het zaaltje gaan zitten. Ogen Dicht. De mede cursisten liepen dan in een cirkel om je heen en fluisterden complimenten in je oor. Dan merk je weer hoe lastig het is om complimenten te ontvangen. Zeker als je ze niet meteen weg kunt bagatelliseren. Na de cursus nog wat gedronken met z’n allen en toen weer de file in. Zo rustig als het op de heenweg ging, zo druk was het op de terugweg. Thuis nog even snel mijn naamplaatje aanpassen. Volgens het naambordje heette ik nog steeds De Vries. Pogingen om dit veranderd te krijgen zijn nog steeds gestrand. Dan nu maar de oude naam met witte stift weggewerkt en met zwart mijn en Colin zijn naam er op gezet. Let maar op, morgen of het officiële bordje er. Even snel een pizza in de oven opgewarmd, want ik zou nog de computer van Chananja repareren. Dat lukte ten minste nu wel in één keer. Na die actie weer een lekker wandelingetje naar huis en nog heel even op de bank gehangen.

Naamplaatje

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.