Colin 13!

Hiep Hiep hoera! Colin is vandaag dertien jaar geworden! Wat gaat de tijd snel, alsof hij gisteren geboren is. Wel naar om wakker te worden en hem niet in de buurt te hebben om te feliciteren 🙁 Gelukkig kan ik er overdag niet te veel bij stilstaan. Het was weer druk zat met een patch klusje. De firmware van een machine moest up-to-date gebracht worden. Best wel spannend op zich als je dat voor de eerste keer doet. Gelukkig bleek alles goed te verlopen. Na de patching en het herstarten kon de database weer gewoon gestart worden en (b)leek alles gewoon goed te werken zonder fouten. Morgen nog een laatste controle en dan door met de OS patching. Na het werk weer op pad naar Only Friends. Leslie was blij, want ik had weer iets nieuws bedacht om met hem te doen. Na het setje wisselen hebben we de sets, in het ondiepe, op de bodem gelegd en zijn we heen en weer gaan zwemmen zonder lucht. Diepe teug nemen en bellen blazen naar de andere set zwemmen. Daar weer een diepe teug nemen en weer terug. Dat wil hij volgende week ook weer doen. Zo blijft het toch leuk. Na de, inmiddels traditionele woensdagavond donner, bij mams de cadeaus voor Colin opgehaald. Die waren daar bezorgd. Snel ingepakt en klaar gelegd. Toen bleek dat Monique op de kermis zo misselijk geworden was dat ze liever op de bank bleef liggen. Dus heb ik Colin maar even opgehaald en de cadeaus meegenomen. Hij was blij met zijn Pokemon X en Pokemon Y. Alleen jammer dat we de 3DS niet konden vinden ?!?!? Weer thuis, kon hij zijn rebus cadeau van Annet ontcijferen. Naast een flesje massage olie, kreeg hij een tegoedbon voor vijf keer de Vosse, het zwembad in Hillegom. Na nog twee keer het huis ondersteboven gehaald te hebben voor de 3DS, maar besloten dat die misschien toch bij Monique thuis ligt. Daar gaat hij morgen na school wel even verder zoeken. We wachten af 😐

DSCN1629

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.