Black eye

Met Colin afgesproken dat ik hem vandaag sowieso tot de bushalte zou brengen, zodat ik meteen even door kon naar het inloopspreekuur van de dokter. Vannacht gewoon goed geslapen. Had wel iedere twee uur de wekker gezet, maar na de eerste ronde voelde ik me gewoon goed en bleef liever de nacht doorslapen. Vanmorgen was de zwelling al flink gezakt. Letterlijk, want mijn ooglid viel zowat dicht van de bloeduitstorting die daar naar toe was gezakt. Ik kon Colin weer net voor de bus op de halte droppen en ben doorgereden naar de dokter. Die heeft de boel bekeken en wat functies gecontroleerd, maar zag geen reden tot bezorgdheid. Met het advies om vast wat pijnstiller te nemen om de te verwachten pijn in mijn nek voor te zijn, kon ik weer op pad. Ontbeten bij mams en steeds meer ongemak gekregen van dat dikke oog. Als je oogleden dicht zakken, krijg je dus kennelijk automatisch slaap. Verder een beetje rond gerommeld en nog heel even bij Annet langs geweest voor ik Colin uit school ging halen. Dat vond hij dan wel weer prettig, want op de terugweg, moet hij een vreemde route doen omdat de 145 dan opeens niet meer bij school komt. Met Colin nog even langs de ijswinkel en toen naar huis. Ook nog een sleutel van mijn reserve verloren bos kunnen dupliceren. De belangrijkste sleuteltjes heb ik nu weer dubbel. De laatste is niet zo heel belangrijk, want dat ding gebruik ik waarschijnlijk toch nooit meer. Toen lekker de rest van de middag samen met Colin de minecraft wereld onveilig gemaakt. Ik heb nu mijn eigen huis op de server. Ook vast tickets voor Corpus besteld bij de ANWB. Mijn platina lidmaatschap levert me toch 35 procent korting op. Vroeger lette ik dar eigenlijk niet echt op, maar tegenwoordig is het wel goed om op dit soort acties te letten. Nu nog vóór 30 juni een bezoek aan Corpus plannen, anders maakt ie korting ook niets uit 🙂

TriggertjesHuisInMinecraft

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.