Saturnus

Vandaag zou Colin samen met Sem, hun presentatie over Saturnus houden op school. Ik ben benieuwd hoe dat afgelopen is. Ter illustratie en om toch ook nog iets ter ere van zijn verjaardag te doen, had Moon cake pops geregeld in de vorm van Saturnus. Verder verliep de dag zonder problemen. Mijn oog ziet er steeds mooier uit terwijl de bloeduitstorting naar beneden zakt. Ik lijk nu wel op de slechte keizer uit star wars. Cape om en de gelijkenis is compleet. Bij mams lekker lasagne gegeten en nog even langs Chananja voor de voortdurende backup probleem met haar provider. Morgen maar weer een mailtje dichten met het verzoek de boel tussen sohosted en haar router open te zetten. Colin nog ge-appt of het goed gegaan was allemaal. Het antwoord was “best wel”, dus ik ben benieuwd. Thuis zat Annet op de bank te werken. Die was niet gaan wandelen en was naar mij toe gekomen. Gezellig. Dat ze morgen om Slotervaart moest wezen was alleen maar handig 🙂

SaturnusCakePops

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.