Vijftig plus voordeel

Vijftig plus zijn heeft toch ook zijn voordelen. Bij de praxis krijg je iedere dinsdag twintig procent korting op aankopen boven de vijftig euro. Dat scheelde een boel geld op de houten terras tegels die ik op mijn balkon wilde. Ze pasten net niet allemaal in de kofferbak. De laatste vier moesten op de achterbank. Onderweg van de auto naar de deur viel de stapel van het hondje. Alles weer opgestapeld.  In de lift schoof weer alles van het hondje. Pffff dit ging wat worden. Alles dan toch veilig op mijn balkon gekregen. De tegels die in z’n geheel konden, vast neergelegd en nagedacht over de randjes. Ik denk aan een lat in de “goot” die er nog zit en daar de korte stukjes op vast schroeven. Voor het avondeten heb ik maar iets uit de vriezer getrokken. We houden het vandaag makkelijk. Twee wasjes verder de boel in de droger gekiept en een stuk gaan wandelen. Via de dijk naar de oude brug van de oude haagweg. Overgestoken richting de nieuwe meer. Rondje langs het water en weer terug. Via teamviewer nog even bij Chananja ingelogd om te kijken of het doorgeven en openzetten van poort 20 het ftp backup probleem oploste, maar helaas. SoHosted zal toch weer zijn best moeten gaan doen. “And now we wait…”

KofferbakTegels

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.