Stemmen

De hele dag weinig gehoord over het stemmen bij het referendum. Aan de ene kant wil iedereen iets te zeggen hebben, maar kan dat een keer, is niemand te bewegen het te doen. Oké, het zal niet veel verschil gaan maken, maar als je niets doet, ga je stilzwijgend akkoord met wat er maar besloten wordt. Vandaag geen sporten bij Only Friends. Het is een speciale dag waarop Ajax langs kwam op het centrum: de Ajax Foundation
G-Dag. Dennis is nog steeds goede vriendjes met Ajax. Veder de gele dag weer een en al ergernis over het kippenhok waar we weer in zaten. Na een uur of drie werd het gelukkig rustig. Kon ik zelfs de radio weer horen. Na het werk eigenlijk op de automatische piloot op weg naar huis gereden. Dat was niet de bedoeling. Dus met een omweg naar het stembureau. Het zal weinig uithalen, maar ik ga niet stilzwijgend akkoord. Hoewel ik niet de enige was, was ik binnen een minuut in en weer uit. Daarna op naar zwanenburg voor de inmiddels traditionele dönner bij Kösem. Vooraf nog even wat boodschappen gehaald hij de Dirk van den Broek. Nou… Dat zorgde wel voor wat vertraging. In mij rij stonden een paar Oost Europese “dames” af te rekenen. Twaalf euro nog wat moest in centen en stuivers, de overige negen euro en een beetje moest gepind worden met een pin pas die niet werkte… Zucht… Toen dan toch eindelijk een kunnen strijken op mijn plekje bij Kösem. Dönner met thee. Toen naar huis. Verder met de internet tv module die ik voor René aan het maken ben en klaar zitten voor Annet en Colin die beiden vanavond weer bij me zijn. Colin blijkt morgen vrij te zijn. Daar moeten we nog even iets op bedenken. Annet ging nog even lekker aan het werk en ik ben met Colin mijn huis in minecraft gaan inrichten.

DSC_5381

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.