And Now We wait

De uitslag is binnen. Voldoende opkomst bij het referendum en een duidelijk “NEE”. Eens zien of het deze keer wel iets uitmaakt. Het vorige referendum over de Europese grondwet was een farce… Colin bleek vandaag vrij te zijn vanwege het Anglia examen, een organisatie die wereldwijd opleidingen Engels verzorgt. Dat resulteerde vanmorgen in een mannetje dat lekker in de hoek van zijn bed genesteld Pokemon X zat te spelen op de 3DS. Als ik het eerder had geweten, had ik thuis kunnen werken, maar hij ging zich wel vermaken. Brood en een thermoskan met thee voor hem neergezet en op naar mijn werk. Daar ben ik zo snel mogelijk met het patchen van Solaris begonnen. Hoe eerder dat klaar is, hoe relaxter ik de rest van de dag doorkom. Tegen de pauze waren alle handelingen verricht. Alle 392 patches waren gecontroleerd en indien nodig geïnstalleerd. De rest van de dag voorbereidingen getroffen voor de volgende machine. Een week geleden ging ik hard op mijn gezicht in achtervolging van Colin. Nu, een week later, is de bult grotendeels weggezakt naar een bloeduitstorting onder mijn oog. De plaats van de klap, boven mijn oog, wordt echter steeds gevoeliger. De zwelling beschermde het geheel waarschijnlijk, want hoe dunner de bult wordt, hoe gevoeliger het plekje. Aan het einde van de dag nog even naar Colin ge-appt, waar hij zich op dat moment inmiddels bevond… In zijn dekbed gerold achter zijn laptop 🙂 Die heeft een lekkere hang-dag gehouden. Hij beloofde zijn huiswerk af te hebben als ik thuis kwam en tot mijn vreugde was dat ook zo. Nog even naar oma Tiny geweest en thuis weer lekker gerommeld.

WeekLater

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.