Bandenwissel

Het werd weer tijd voor de halfjaarlijkse wissel van de wielen. Winter er af, zomer er op. Na het ontbijt bij mams,  zuchtend en steunend begonnen. En dan valt het alles bij elkaar toch wel weer mee, hoewel het nog steeds niet mijn hobby is. De auto staat in ieder geval weer op zijn mooie velgen. Tussen de middag met Annet afgesproken bij boerderij Meerzicht. Het werd weer eens tijd voor een pannenkoek. Die moet je toch van tijd tot tijd eten. Toen die naar binnen was geschoven, bleek het alweer tijd om Colin op te halen. Die had toch niet het zesde uur les. Daar was nog wat verwarring over, maar hij kwam gewoon na het vijfde uur uit school. Op weg naar huis een tussenstop bij het kwalitaria voor een sundae. Of iets wat daar voor door moet gaan dan. Een soft-ijsje met chocolade saus. Daarna Colin even thuis afgezet en nog wat laatste boodschappen gedaan. De rest van de middag druk bezig geweest met het op maat zagen van de terras tegels op mijn balkon. En af en toe sta je dan toch voor een verrassing. Dan zaag je een tegel doormidden en vallen opeens alle strips er af, omdat er aan de andere kant al geen latje meer zat. Mmmm, dus een andere lat eerst op zijn plek schroeven en dan pas de boel doorzagen. Dat krijg je als je dingen zonder toetsenbord gaat gebruiken. Dan gaan er dingen op een hele andere manier. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Alle vingers zitten er nog aan, ondanks het veelvuldig gebruik van een decoupeerzaag en het balkon ziet er goed uit. Alleen aan de slaapkamerkant nog een houten lat leggen om de “goot” op te vangen. Die haal ik van de week nog wel als ik de overgebleven drie tegels terug breng. We hadden trek in pizza. Na de gezonde aardappelen en groenten gisteren bij oma, kon dat wel. Na het eten Colin weer naar Monique gebracht en naar Hillegom gegaan. Morgen weer een stukje Stelling lopen en bij misschien even bij Marco op de koffie. Truste!

DSC_5383

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.