Negenhonderdnegenennegentig

Vandaag weer een stukje de Stelling van Amsterdam gelopen. Het hele laatste stuk van 21 kilometer, zagen we toch niet zitten. Vanmorgen wat rottig wakker geworden. Het eerste stuk was het saaiste, dus we hebben besloten om maar toch weer een klein stukje voor later te laten en vanaf Fort Uitermeer het laatste stuk te lopen. We begonnen met de lunch bij het fort. Hadden we dat maar vast gedaan. Aan de andere kant van het fort, lag meteen cache “GeoTour GA10: Fort Uitermeer“. Daarna verder langs de Vecht gelopen. In Weesp zelf bij het Fort aan de Ossenmarkt nog een cache “Weesp – Fort aan de Ossenmarkt” opgepikt en weer verder langs de Vecht. Even een koffie stop bij Marco. Mijn collega woont daar op een woonark langs de Vecht. Lekker van het uitzicht genoten en me verbaasd over de luxe van zo’n drijvend huis. Het is net een echt huis 🙂 Na de koffie het laatste stuk gedaan en langs het Muiderslot, waar we nog “GeoTour GA08: Het Muiderslot” oppikten, door Muiden heen, naar de dijk van het IJsselmeer. Daar, met zicht op Pampus, eindigde de wandeling langs de Stelling van Amsterdam. Alleen nog een klein stukje tussen Nigtevecht en Weesp lopen en dan hebben we alles er op zitten. De laatste cache van vandaag was nummer negenhonderdnegenennegentig gedaan. Voor nummer duizend heb ik er een in mijn hoofd die ik graag wil doen, maar die ligt ergens in de buurt van Hoorn. Nu waren er verder toch geen stellingcaches langs de route, dus dat kwam goed uit. ‘s avonds lekker roti gegeten verder weer de kaart van de wandeling bijgewerkt.

DSC_5432

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.