Been there, seen it, done it

Nu op zoek naar het t-shirt 🙂 De Stelling van Amsterdam is geslecht. Het laatste gat is gedicht. De laatste 10,5 kilometer is gelopen. Het was, als verwacht, inderdaad niet het meest inspringende stuk. Zeker de eerste drie kilometer langs het Amsterdam-Rijnkanaal waren best saai. Aan de andere kant werd het wel weer leuker. Het fort bij Nigtevecht was goed te zien. Het werd zwaar bewaakt door twee honden die ons fanatiek toeblaften en toen elkaar maar te lijf gingen. Het fort bij Hinderdam werd aan het oog onttrokken door een lange rij woonboten. Waardoor alleen nog overbleef het fort bij Uitermeer. Daar hadden we gisteren zo lekker gegeten aan het begin van de tocht. Daarom hadden we het vandaag gepland hadden aan het eind van de wandeling. Daar konden we het afsluiten van de wandeling vieren met een lekkere lunch. Het boek kan dicht. Nu op zoek naar een volgende wandeling. Mogelijke kandidaten zijn het westerborkpad, het waterliniepad en het Hollands kustpad. Verder wordt het ook tijd om weer foto’s van de stelling te plaatsen, want daar loop ik erg mee achter het stelling album moet nog flink bijgevuld worden, maar dat gaat komen.

SVA-20160410-150858

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.