Bijna weg

Je ziet er bijna niets meer van. Helaas voel ik het nog wel. Een trekkend gevoel boven mijn wenkbrauw. Hopen dat dat ook snel weg gaat. Gelukkig moest ik in de middag even thuis zijn, dus ik kon na de pauze thuis gaan werken. Het kippenhok was weer erger dan ooit. Misschien kan ik er steeds slechter tegen, maar in ieder geval was het niet prettig werken. Na het werk nog even langs het postkantoor om het pakje met mijn nieuwe ruitenwissers op te halen. Het strepen werd me eindelijk te veel. Kijken of de Bosch aerotwins het beter gaan doen. Toen bij mams gegeten en weer eens Chinees gehaald. Ze hebben weer een nieuwe kok op de hoek en deze keer is het er op vooruit gegaan. De boel is weer lekker pittig. Tot slot nog naar René om de Raspberry Pi met raspbian aan zijn televisie te hangen. Dan kan hij gewoon internetten op zijn televisie. Hij had gelukkig zelf nog een draadloos toetsenbordje over, dus ik kon het bedrade ding weer mee terug nemen. Het was nog even pielen met de netwerk aansluiting. Het meegebrachte kabeltje leek het niet te doen. Een andere kabel die achter de bank vandaan kwam deed het ook eerst niet, maar dat kwam doordat hij uit de switch getrokken was. Uiteindelijk een kort kabeltje gevonden dat werkte tussen de pi en de horizon. Het afspelen van video’s wilde ook eerst niet, maar dat werd opgelost door YouTube op te dragen de video’s met HTML5 af te spelen. Thuis bleek het netwerk kabeltje defect op pin 3. Dus dan werkt het niet he… Meteen maar weggooien.

BijnaWeg

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.