klusjes

Tja, qua werk een dag als vele anderen. In de pauze nog even met collega’s naar de Praxis gelopen. Een van hen wilde oordopjes hebben tegen de herrie. Maar niet te dik, niet wegwerp, moeten weer in hun oude vorm terug komen en mogen niet te veel kosten. We zijn dus onverrichter zake weer op pad gegaan 🙂 Na mijn werk nog even met de auto naar de Praxis gegaan om de drie overgebleven terras tegels terug te brengen. Scheelt toch weer twintig euro. Met een tegoedbon weer naar binnen voor een lat voor op het balkon in het gootje tegen het huis onder de tegels. Ook meteen siliconenkit voor het aquarium gekocht. Dan kan ik ook het verstevigings-hoekje op de hoekbak gaan kitten. Voor mams nog een bezem ingeladen en een brandalarm voor in mijn huis. Een van de lichtpunten in het gangetje kan ik mooi gebruiken voor een 220 Volt alarm met back-up batterij. Thuis dus meteen aan de klus. De lat gezaagd en onder de houten tegels in het gootje gelegd. Alles licht daar nu glad en stabiel. Het brandalarm is ook opgehangen en werkt. Helaas was de meegeleverde back-up batterij al leeg, dus daar moet ik morgen even een nieuwe voor halen. Verder weer een beetje gebouwd in minecraft. Was bezig met een grote bunker, maar werd terug gefloten, omdat ik buiten mijn gebied aan het bouwen was. Nu dus maar in de hoek van mijn kamer een trapje naar beneden gemaakt voor een kelder. Colin is verder gegaan met het inrichten van mijn huis. Hoe je een werkende afvalbak maakt is nog abracadabra voor me, maar Colin vind het erg leuk.

Klusjes20160412

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.