Work And Play

De Bosch Aerotwins doen het goed. Helaas waren ze al weer nodig, maar mijn ruit wordt weer streeploos droog. Vanmorgen aangesloten bij Jos en Nico voor een actie om een filesysteem te vergroten met disksuite. Is weer een stukje extra ervaring. In de tussentijd vast de voorbereidingen getroffen voor de emergency patch die in de middag geïnstalleerd moest worden bij een andere klant. Vroeg de spullen ingepakt en naar mams afgereisd. Daar komt Colin ook naar toe uit school en kan ik rustig werken aan de patch. Om drie uur was het alle hens aan dek. Om vier uur konden we pas daadwerkelijk iets gaan doen, want zo lang duurde het nog om alles te stoppen op de systemen. Het installeren van de fix en het herstarten van de machines bleek gelukkig het bekende fluitje van een cent. Verder was het lang wachten tot de overige disciplines klaar waren met hun werk, voordat we af konden haken. Rond acht uur kregen we dan te horen dat wel klaar waren. Mochten er toch nog problemen optreden, werden we wel gebeld. Verder nog lijsten en ophangsystemen gezocht. Er moet nog het een en ander aan de muur komen. Poster met scheepswrakken rond Terschelling, poster van de speciale Rembrandt tentoonstelling, ICAO poster van Nederland, de briljante canvassen van Tom, de vreselijk mooie foto van Tom die ik nog af moet laten drukken en wie weet wat nog meer… Mmmm, waarom ik alle muren heb laten witten ?!?!?!

WorkAndPlay

About Peter Hofman 2229 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.