Sheleena 3, Rachel 18, ma beer 85

Vanmorgen had Annet de open dag van de roeivereniging. Dat was lekker uitslapen voor mij. Daarna gingen we op pad naar droompark buitenhuizen voor het feestje van Rachel en Sheleena. Al jaren lang wordt het daar gevierd met mooi weer, maar nu Rachel 18 wordt was het regenachtig. Zo jammer. Snel moesten we al weer naar Hillegom voor het etentje ter ere van de 85e verjaardag van de moeder van Annet. Dat werd gevierd in de soete suikerbol met een flinke groep familie en vrienden. Aan het eind van de avond had ik 120 foto’s gemaakt waar Edith een mooi album van gaat maken.

DSC_5514

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.