Laga

Eerste lekker uitgeslapen na de drukke dag van gisteren. Voor de lunch naar boerderij Meerzicht geweest en aansluitend langs de bosbaan gaan kijken naar de roeiwedstrijd van Timo. Zijn studentenvereniging roeide mee met een tijdvaart. Wie roeit de kilometer zo snel mogelijk. Na de eerste rit ging iedereen weer de boten uit en zijn we weer op pad gegaan. Ook nog even langs mams met een bos tulpen van een lokale bollenkweker. De rest van de dag lekker niets gedaan. Colin beetje geholpen met zijn huiswerk. Daarnaast Colin nog een beetje geholpen in minecraft. Ook mezelf nog ugh keer in de lava laten gooien door Colin en Tes. Ik heb toch een beetje achterstand in de minecraft wereld.

DSC_5575

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.