Evac-chair

Vanmorgen kwamen we er opeens achter dat Colin het eerste uur vrij was. Gelukkig kon Annet thuis vast haar email nakijken en Colin op tijd op school brengen. Dan kon ik gewoon bijtijds naar mijn werk. In de ochtend bericht gekregen dat de vakantie naar Egypte rond was. In de loop van de dag zou definitieve bevestiging krijgen. Volgende week zitten we dus bij Red Sea Diving Safari in Marsa Shagra. Tot mijn vreugde is er zelfs nog een cache te vinden daar in de buurt. Een stukje de woestijn in zou “Wadi Shagra” te vinden moeten zijn. De geplande firmware patching heb ik verzet, vanwege het geen gehoor krijgen op mijn verzoek om applicaties en dergelijke te stoppen op de doel machine. Daar kwam ook nog een BHV oefening bij kijken, dus helaas was daar geen tijd meer voor. De BHV oefening was weer leuk. Oefenen met de evac-chair. Ofwel hoe wordt je zo ongemakkelijk mogelijk, vastgebonden in een halve kruiwagen, een trap af gewerkt. Je kunt maar beter niets mankeren, zeg maar. Dat gaf me wel weer de ruimte om een ander slepend project af te ronden, dus de tijd was niet verspilt. In de middag nog even een nieuw kratje gekocht voor Colin zijn schoolspullen. Het oude was dit weekend in elkaar gestort. Na de patatjes Colin naar Monique gebracht. De dakbox en de oude generator opgehaald en naar huis gegaan. Nog lekker Fast and Furious gekeken en naar bed gegaan.

EvacChair

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.