Durf je dat?

Vandaag met een collega over de aanstaande duiktrip gesproken. Toen hij hoorde dat het Egypte was, was zijn eerste reactie “durf je dat?”. Misschien dat het daarom ook zo makkelijk was om op deze korte termijn nog terecht te kunnen daar. Veel mensen durven het misschien niet aan. Misschien zitten we daar met z’n tweeën 🙂 Ach, overal is wel iets aan de hand en je weet van te voren toch niet waar de ellende toe zal slaan. Juist dat onvoorspelbare maakt dat je maar gewoon moet doen waar je zin in hebt. Het patchen van de machine van gisteren lukte vandaag wel. Nu waren de noodzakelijke mensen wel aanspreekbaar. Als iedereen een beetje meewerkt, is het een fluitje van een cent. Hopen dat donderdag de rest net zo soepel gaat. Na mijn werk langs bij ma. Zo blijf ik Monique haar moeder nog steeds noemen. Haar pc was zonder dat ze er erg in had, naar Windows 10 gegaan en dat werkte niet als gewenst. Ze wilde graag terug naar Windows 7. De pc deed inderdaad heel vreemd. Het start menu werkte niet, de taakbalk reageerde ook nergens op en de enige manier om dingen te starten was via de bureaublad link. De terugweg naar W7, zoals beschreven, werkte echter niet en na best wel veel mogelijkheden geprobeerd te hebben, leek de enige overgebleven optie een herinstallatie. Na een keer via de diagnostics partitie gestart te zijn, zag W10 er opeens weer uit zoals je zou verwachten. Alles leek gewoon te werken. Misschien is de upgrade ergens blijven hangen en pas nu tot ene goed einde gekomen. Hoe dan ook, na de installatie van Classic Shell, hebben we besloten de machine nog maar even te laten voor wat het is. Daarna lekker gegeten, het cd pack uit de oude cd speler gepeuterd en nog even nagepraat over het afgelopen jaar.

MarsaShagra

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.