Duikcamera 1

Vanmorgen de reisbescheiden binnen voor het tripje naar Egypte volgende week. Er zat ook een brief in de mail van het Kaj Munk College, dat de brugklassen op 12 Mei naar Artis gaan 🙂 Colin kan de rondleiding zelf wel geven onderhand. Na het werk weer naar Only Friends gegaan. Voor de tunnel was een ongeluk gebeurd. De file was lang en traag. Het ging er op lijken dat ik niet eens op tijd zou zijn voor de vijf uur groep. Maar voorbij het wrak op de linker rijbaan, ging het weer doorrijden en net op tijd was ik binnen. Met Leslie weer diverse oefeningen gedaan. Het wordt lastig om weer iets nieuws te verzinnen, maar nu onze maskers ook geruild en rondje gezwommen terwijl we een toypedo overgooiden. De kunst was dus om niet de bodem te raken. In de volgende groep was Simon er weer. Die wil ook altijd graag met mij onder water. De onderwater webcam die Dennis in elkaar had geknutseld, hing inmiddels aan de rand van het bad. Die is inmiddels behoorlijk bruikbaar. Sneller dan de vorige pogingen met Denver en GoPro. Die hadden toch een heleboel lag op de draadloze verbinding. De huidige set bestaande uit een Raspberry Pi met camera module en WiFi stick, doet het een stuk beter. 10 frames per seconde met een vertraging van nog geen seconde. Is meer dan acceptabel voor de toepassing. Wat later dan normaal weer op huis aan gegaan. Colin hing nog aan de telefoon of ik hem en zijn fiets op kon komen halen. Uitgelegd dat ik geen fietsenrek in de buurt had en dat het handiger was geweest dat van te voren even af te spreken. Zuchtend heeft hij zich er toen maar bij neer gelegd met de fiets naar mijn huis te komen. Het traditionele broodje dönner ging niet door. De dönner was op !?!? Ze hadden het druk gehad. Dan maar een broodje shoarma ter vervanging. De volgende keer maar weer bijtijds gaan,of even bellen dat ik er aan kom. Maar dat is over twee weken. Volgende week zitten we in Egypte.

Duikcam1OnlyFriends

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.