Voorzorgsmaatregelen

Na alle verwarring gisterenavond over Colin z’n fiets die naar mijn huis moest, zodat hij met gym naar het sportveld kon fietsen, komt hij er vanmorgen opeens achter “Huh?!? Ik heb helemaal geen gym vandaag…”. LO is vandaag vervangen door een S-uur en Nederlands. Mijnheer Bakker was afwezig vandaag. Colin kon dus gewoon met de bus en vond het toch wel gezellig als ik thuis zou blijven tot hij naar school moest. Gelukkig had ik gisterenavond, na Only Friends, nog even mijn laptop van mijn werkplek gehaald, zodat ik vanmorgen inderdaad vast vanaf huis kon beginnen met patchen. Op het juiste tijdstip kon ik Colin, onderweg naar mijn werk nog op de bushalte afzetten en aan de Paalbergweg, kon ik weer gewoon verder met het patchen. In de pauze even naar de winkel voor de nodige voorraden. APC, PPC, Imodium, Zonnebrand, Sun Block crème. Na de pauze waren alle 392 updates op het systeem geladen en werkte het allemaal weer. De rest van de middag een beetje hand en spandiensten verricht. Het oppakken van een nieuw project leek me niet echt zinnig met de vakantie in zicht. Met Colin bij mams gegeten. In de avond kwam René de generator ophalen. Die kan hij goed gebruiken in de container waar de crossmotor van Tom gestald staat. Verder Colin nog geholpen met het restaureren van de minecraft wereld. Daar komen steeds meer klasgenootjes achter geloof ik 🙂 Vanmiddag waren we met zes man on-line. Voor mij is het interessant om te zien hoe de Raspberry Pi 3 het houdt en voorlopig gaat dat prima. Vanwege de excursie morgen naar de vlucht simulatoren van Schiphol, had hij verder geen huiswerk, dus dat viel ook weer mee. Zonder morren ging hij ook naar bed toen ik aangaf dat ik het tijd vond. Alles bij elkaar wel een relaxt avondje. Zo zelf ook maar plat. Truste!

ShoppingForEgypt

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.