FlightSim

Vanmorgen Colin naar school gebracht. Ze werden tussen half negen en kwart voor negen verwacht om met de bus naar de vlucht simulatoren op Schiphol te gaan kijken. Daarna bij mams ontbeten en nog wat paardenbloemen uit de tuin gestoken. De rest van de ochtend alle spullen bij elkaar gezocht en klaargelegd. Ook vast on-line ingecheckt bij Cor en Don. We hebben stoelen 30B en 30C. De bagage kunnen we dan kennelijk gewoon bij een bagagae punt afgeven. Ben benieuwd. Scheelt misschien wel weer een rij. Tenzij de hele vlucht het op deze manier doet natuurlijk, dan heeft de rij zich gewoon verplaatst. Colin appte nog een paar leuke foto’s en filpmjes van de simulator. Ze mochten allemaal zelf opstijgen en landen en als ze wilden ook nog een looping maken en een kurkentrekker nadoen. Nou, dat wilde Colin wel. Een van zijn klasgenootjes werd er misselijk van 🙂 Thuis alles ingepakt. In voor Egypte, Colin voor zijn vakantie bij Moon. Het was lastig om hem van minecraft los te weken, maar uiteindelijk lukte dat toch. Na Colin afgezet te hebben, nog even mijn moeder gedag gezegd en naar Hillegom gereden. Joep brengt ons morgen naar Schiphol. Aan het einde van de middag nog even uitgewaaid bij langeveldse slag en op de terugweg wok-to-go gehaald bij aroi. Dat werd wat mij betreft wel weer eens tijd.

FlightSim

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.