Vakantie! Leuk!?

De vakantie stress heeft toegeslagen als nooit tevoren. Voel me gewoon echt ziek. Net griep. Op de automatische piloot maar alles gedaan dat moest. Joep heeft ons naar Schiphol gebracht. Flink bijtijds, want er was gewaarschuwd voor grote drukte in verband met scherpere controles en het begin van de Meivakantie. Ook moest Joep bijtijds terug zijn om niet in het bloemencorso te stranden. Inchecken ging met een noodgang. We waren eigenlijk te vroeg, maar het mocht toch al. De controle bij de poortjes ging hier nu ook met de body scanners. De rij was lang, maar de controles gingen snel. Daarna de paspoortcontrole. Dan lijkt je biometrisch paspoort een voordeel, want die rij was erg kort. Maar natuurlijk gaat dat systeem op tilt als je aan de beurt bent. Na een reset. Werkte het dan toch weer. Je paspoort wordt ingescand en je moet even doordringend in een camera kijken. Best wel een poosje later gaat dan het poortje open en kun je doorlopen. Toen vast de gate gezocht om daar niet voor verrassingen te komen. Na alles bekeken te hebben, neergestreken bij “Dutch kitchen bar & cocktails” voor een broodje en sap. Na de tijd doorgebracht te hebben op diverse locaties, neergestreken bij de gate. Bij boarden bleken we opeens andere stoelen gekregen te hebben. In plaats van naast elkaar, zaten we nu aan weerszijden van het gangpad. Nou ja, het is maar voor vier en en half uur. Op het vliegveld van hurghada kreeg ik nog een appje van Colin of ik de server even op versie 1.8 kom zetten 🙂 Terwijl ik het ging proberen, belde hij dat het nog niet hoefde. Snel een visum geregeld, snel door de douane, snel de bagage en snel in het privé busje naar marsa shagra. In dat busje zit ik dit bericht af te typen. Aankomst in het resort zal wel laat zijn, dus ik laat het hier vandaag bij.

DSCN2735

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.