Marsa Shagra – Hurghada

Wakker geworden van de zon. Geen idee wat die ploert bezielt om voor zeven uur al je hut in te schijnen. Nog maar even omgedraaid. Geen haast vandaag. Rustig ontbeten met uitzicht op de Rode Zee. Na het ontbijt uitgecheckt. De totale schade viel reuze mee. Het vertrek is nog een half uurtje uitgesteld,  omdat er nog een groepje naar Hurghada ging. Of dat voor ons een probleem was. Niet als we gewoon op tijd op het vliegveld zijn. Verder tot de lunch op het terras gezeten. Annet is nog gaan zwemmen. Ik had genoeg Rode Zee om me heen gevoeld. Alles was inmiddels ingepakt en stond klaar om opgehaald te worden. Wel met hoofdpijn opgestaan vanmorgen dus ook nog een uurtje gaan liggen voor we opgehaald zouden worden. Na een rit van toch weer drie uur, kwamen we te vroeg op de luchthaven. Alles was uitgestorven. We moesten net binnen het gebouw nog wachten tot alles opgestart was of zo. Later kwam de aap uit de mouw. Het vliegtuig had vertraging. Om plaats van om half negen te starten, zou het pas om vijf voor elf landen! Was men even vergeten door te geven aan een groot aantal mensen. Bij hoeveel vertraging kon je ook alweer een schade claim indienen? Met een verwachtte vertrektijd van tien over half twaalf sluit ik dit bericht. Tot morgen.

DSCN2742

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.