Weer terug

Uiteindelijk zijn we vannacht om kwart voor twaalf opgestegen vanaf Hurghada. Het vliegtuig bleek op de voorafgaande vlucht van Heraklion naar Amsterdam, problemen gekregen te hebben met de rolroeren. Op schiphol hebben ze de lagers vervangen. Dit alles leidde wel tot ruim drie uur vertraging. De gang van zaken op de luchthaven op Hurghada ondertussen, tartte iedere beschrijving. We mochten niet naar binnen. Gelukkig konden we nog net over de drempel van het terminal gebouw wachten. De vlucht was dus vertraagd. Ondertussen kwam er een boel Russen aan voor hun vlucht. Wij moesten nog wachten voor we verder mochten. Tussen de Russen door mochten opeens Amsterdam-gangers ook naar binnen. Wij hadden nog geen groen licht gekregen, maar we waren het zat en zijn ook door naar binnen gegaan. Vier paspoort controles en twee scans verder zaten we dan toch bij de gate. Wat later konden we ons met boarding passes melden voor een flesje water, een pakje sap en twee broodjes als compensatie voor de vertraging. Aan boord werden ook nog twee keer broodjes en water rondgebracht. De rest moest je weer gewoon betalen. Op de een of andere manier toch nog iets kunnen slapen, maar uiteindelijk behoorlijk brak op Schiphol geland. Snel een taxi naar Hillegom genomen en om half zeven vanmorgen in bed gekropen. De wekker gezet om half tien om niet al te veel van de dag te verslapen. De rest van de dag gebruikt voor het bezoeken van de moeders, het ophalen van mijn spullen die ik morgen mee wil naar mijn werk en wat boodschappen. Het gewone leven gaat gewoon weer beginnen.

DSCN3111

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.