1000 finds

Rustig aan gedaan vanmorgen. Laptop eindelijk maar eens naar Windows 10 laten updaten. We zullen zien wat het wordt. Ik kan binnen een maand weer terug, dus ik heb nog even. Aan de Paalbergweg was de rust weergekeerd. De linker lift was nog buiten gebruik. De rechter werd gemeden als de pest 🙂 Verder een dag als elke andere. Na het werk even langs Monique om samen de motor op te halen. Vanwege een valpartij, kon ze zelf voorlopig niet rijden en Richard had de ruimte weer nodig 🙂 Dus vanuit Zwanenburg weer eens een lekker, kort, ritje op de Fazer. Je verkeert het gelukkig niet. Thuis eerst de duikspullen weer in de box opgeborgen, toen mijn gewone spullen naar boven gebracht en tot slot de lijsten naar boven gebracht. Vervolgens geosetter aan het werk gezet om de foto’s van Egypte van coördinaten te voorzien. Terwijl die daar druk mee was, de posters in de wissel lijsten gedaan. Suunto DM5 gebruikt om de gemaakte duiken uit de duikcomputer te peuteren. Het falen van een batterij op de eerste dag, heeft die duiken gewist. Dus de eerste twee mis ik. Bij de post zat de coin voor de 1000 gevonden caches. Op marktplaats een hele serie Perry Rhodan boekjes gevonden. Ik ben ze als epub aan het lezen, maar er blijft niets boven een echt boek te gaan. En voor je het weet is het bedtijd.

1000Finds

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.