Beek

Bijtijds op weg gegaan naar de carpool plaats bij Vinkeveen. We hebben vandaag weer een groepsdagje. Deze keer in Beek. Marco kwam me op de carpool plaats ophalen, zodat we samen naar het diepe zuiden af konden reizen. We konden al vrij snel bij het werkoverleg aanschuiven. Na het werkoverleg was het al tijd voor de lunch en daarna konden we nog wat werk verzetten. Niet te veel, want de web event van Buurman begon. Na dat event konden we meteen inpakken en wegwezen, zodat ik weer op tijd bij Only Friends kon zijn. Al snel ging het er naar uitzien dat dat niet ging lukken. De ene file na de andere. Uiteindelijk pas tegen zessen bij de carpool plaats. Toen nog even een plasstop gemaakt aan de Paalbergweg. Inmiddels was het te laat geworden om nog naar OF te gaan. Dus meteen maar richting Köşem oor het broodje donner. Gelukkig deed de A9 lekker mee met een vertraging van twintig minuten. Het broodje smaakte goed en met meenemen van nog eentje voor de eventuele liefhebber in Hillegom, die kant op vertrokken. Ruim voor acht uur was ik binnen, dus ik hoefde ook niet ergens langs de weg stil te gaan staan voor de dodenherdenking. Het fotoalbum van de ressi naar Marsa Shagra in Egypte is inmiddels klaar en op de site gezet.

Beginpagina » Beek » Vakanties » 2016/04 - Egypte, Marsa Shagra

Dodenherdenking2016

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.