Jo & To

Heerlijk zo’n vrije dag. Uitgeslapen tot een uur of elf. Daarna de opname van “Rommel” bekeken. Toen zijn we met de moeder van Annet en haar beste vriendin een rondje bollenstreek gaan rijden. Dat vonden die twee oudjes wel heel erg gezellig. Er stonden nog genoeg bollenvelden in bloei. Tussen de andere toeristen door gelaveerd en af en toe in de berm gestopt om wat rustiger te kunnen kijken. Wel jammer dat ik net nu mijn camera niet mee had. Mijn telefoon maakt toch niet van die hele geweldige foto’s. Zeker niet als je in gaat zoomen. Na het eten, Colin opgehaald. Die wilde in de vakantie nog een keer bij mij logeren. Mooi moment. Kunnen we morgen op jacht naar moederdag cadeaus. De rest van de avond lekker gerommeld met zijn allen. Op de achtergrond “Raiders of the lost ark

TulpenRondje

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.