Eetze

Vandaag met Colin en Annet op pad geweest voor moederdag cadeaus. Iedereen is geslaagd. Verder een flinke slag gemaakt met het opruimen van het rommel kamertje. Alle kratjes met “diversen” leeggehaald en herverdeeld in kratjes per onderwerp. De in de loop van de jaren achtergebleven “rommel” meteen afgevoerd. Daarmee drie kratjes leeg gespeeld. Dat maakt geen overweldigend verschil, maar is toch zichtbaar. En er staan nog dozen en kratjes genoeg.. Volgende stap is de aanschaf van een boekenrek. De kast in de kamer is vol, maar er is nog genoeg papier over. Eerst wilde ik alles gewoon wegdoen, maar dat niveau van opruim woede heb ik nog niet bereikt. Aan het einde van de middag Colin zijn spullen weer ingepakt en maar Eetze gegaan. In eerste instantie wilde hij wel bloemkool toen ik vroeg waterijs wilde eten, maar mijn voorstel van Eetze werd zwijgend meteen grote duim omhoog geaccepteerd. Na twee uur volstoppen, hebben we Colin bij oma Wil gebracht. Daar bleef hij ook nog een nachtje logeren. Daar ook nog een bakkie koffie en kopje thee genuttigd en toen weer de spullen opgehaald on mijn huis en door naar Hillegom. Pfff, wat een dag. Truste!

Eetze

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.