ESRM 2016

Vanmorgen meteen de laptop op de tv aangesloten en de tracker van de Elf Steden Roei Marathon aangezet. Vorig jaar waren we daar nog zelf, maar door een blessure van Annet, mocht ze deze keer niet mee roeien. Virtueel zijn we dan toch een beetje aanwezig. Het voordeel is wel dat ik deze nacht gewoon heb kunnen slapen in plaats van ergens in het duister langs een Friese vaart roeiers in en uit hun boot te helpen. Ze doen het goed, want de snelheden liggen toch meestal boven de tien kilometer per uur. Dat zou beteken dat ze weer op tijd binnen zijn in Leeuwarden. Ondertussen nog de laatste moederdag inkopen gedaan en met mijn horloges naar de juwelier. Mijn dagelijkse horlog was in Egypte een pin uit het bandje kwijt geraakt, Die is direct vervangen. Mijn Hyper Aqualand had al heel lang een donker scherm en had hoognodig een nieuwe batterij nodig. Vanwege de noodzakelijke waterdichtheid, ging de juwelier hem toch naar Citizen sturen. In de middag nog een stuk gelopen door de duinen en over het strand. Tegen het eind van de middag bleek op de tracker dat de C2+ van Iris erg zijn best deed. Ze zouden het zeker gaan halen binnen de tijd. Een paar uur later bleek dat ook zo te zijn. Drie kwartier sneller dan vorig jaar, kwam de bot over de finish. Nu waren de weersomstandigheden ook wel veel beter dan vorig jaar, maar desondanks een prima prestatie.

ESRM2016HollandC2+

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.