Moederdag

Drukke dag met weinig verschillende acties. Eerst op moederdag visite bij de moeder van Annet. Haar cadeau was een fotoboek van haar vijfentachtigste verjaardag. Ik had aan de foto’s voor aangeleverd en Edith had daar een mooi album mee gemaakt. Daarna door naar mijn moeder. Daar had ik een mooie bos bloemen voor gehaald. De dag sloten we af bij Sam en Lisanne die samen met de overige broers en schoondochter een barbecue halen georganiseerd in de tuin. Alles bij elkaar toch een drukke dag. Truste!

BBQ

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.