Mercurius voor de zon

Het lange weekend zit er weer op. De werkweek is weer begonnen. Helaas met het ingaan van een nieuwe waakdienst. Na de laatste reorganisatie is de afdeling dusdanig klein geworden dat de frequentie van de waakdienst verdubbeld is. Beetje balen. En als extraatje deze keer, ben ik na het paasweekend ook het pinksterweekend aan de beurt. Ook een beetje jammer. In ieder geval is er geen discussie over de maandag. Die is voor de volgende. Een leuk dingetje vandaag is dan dat Mercurius voor de zon langs gaat. Een paar jaar geleden had ik Venus al langs zien komen, vandaag was de beurt aan Mercurius. Helaas had ik mijn filters niet bij me en moet ik helaas terugvallen op een “geleende” foto. Na het werk nog even op bezoek bij Joopzelf. De nieuwe computer in combinatie met de nieuwe internet provider gaf nog wat problemen. Stap voor stap kwamen we bij de oplossing. Uiteindelijk deed de mail het weer en de rest kwam hij wel weer uit.

Mercurius2016

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.