Leesvoer

Op het werk even ad hoc twee servers in Centerity gehangen. Verder een beetje puin geruimd in de bak met incidenten. Bijtijds weg gegaan om wat op te halen. Via marktplaats had ik wat Perry Rhodan pockets gevonden en besteld. Ik herinnerde me de verhalen van hele vroeger en ben begonnen in de epub’s die ik vond. Nu echter de echte versies. Hoewel elektronisch erg makkelijk en compact is, blijft een echt boekje veel leuker. Onderweg nog een paar carpool Caches (“SECC – Sint Nyks Eerste Carpool Cache v2”, “LECC: Lemsters Earste Carpool Cache” en “Afslag 14”) opgepikt en via de Burger King naar huis gegaan. Daar de spullen opgeborgen en even lekker op mijn balkon gezeten. Toen toch naar naar Hillegom gegaan om bij Annet te zijn.

DSC_5602

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.