Dagje Apeldoorn

Vandaag een dagje Apeldoorn. We moesten iets bespreken over de planningstool en dat ging het beste daar. Lekker op tijd zette ik mijn laptop uit. Helaas had Windows besloten updates te gaan installeren. Daar kon ik dus nog even op wachten. Op weg terug ben ik even langs Bep gegaan voor een bakkie koffie. Vanwege mijn waakdienst kon ik toch niet duiken bij Only Friends, dus ik ben maar even blijven hangen. De vier overgebleven pups, maken een kabaal van hier tot Tokio! Shiva leeft een beetje op door de reuring. De katten zoeken het hoger op. Nadat Coen nog even de barbecue had opgestookt en wat vlees gecremeerd had hebben we lekker in de serre zitten eten en ben ik weer naar huis gegaan. Even mijn balkon geïnspecteerd en toen naar de onderbuurvrouw gegaan. Die heeft water schade en vroeg zich af of er dat bij mij vandaan kon komen. We zijn tot de conclusie gekomen dat dat onwaarschijnlijk was. De VVE zal er verder maar naar moeten kijken. Annet was er al en Colin kwam niet veel later. Nog even snel de minecraft gevangenis bekeken en het was alweer bedtijd. Nog wel even onder de douche om het hondenkwijl af te spoelen 🙂 truste.

CoenBBQ

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.