Rood filter

Eerst Colin maar naar school gebracht. Hij moest op tijd zijn voor de bus naar Artis. Gelukkig was hij daar nog nooit geweest, dus dat werd een hele belevenis 🙂 De rest van de dag was een gewone werkdag. Weinig spannends gebeurd. Wel de plannings-tool bekeken en een modus gevonden die hopelijk voor iedereen werkbaar is en door iedereen gebruikt gaat worden. Aansluitend nog wat pakjes gehaald, die op de vreemdste plekken afgeleverd waren.”. We troffen u niet thuis, dus…”. Bij de Gamma in Westlandgracht en bij de Fournitura op Tussen Meer?? En nog iets bij de Albert Heijn in Badhoevedorp, maar dat was Colin 🙂 De klas was enthousiast naar Artis gegaan, maar dat temperde snel toen ze door hadden dat ze gewoon moesten werken 🙂 Ze kregen een opdrachten boekje mee en dat moesten ze door werken. Ze waren in de veronderstelling geweest dat ze gewoon lekker een dagje konden rellen in Artis 🙂 Zonde hè. Thuis snel het pakje met het bestelde FantaSea filter uitgepakt. Nu weer snel een tropische duikbestemming gaan zoeken om het filter uit te testen. In Egypte heb ik fotografen met dat filter gezien die hele mooie resultaten hadden.

DSC_5604

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.