Pasloos Pinnen

Vanmorgen was het eerste nieuws toch wel de plofkraak bij de ABN-Amro in het dorp. Er was nog niet heel veel bekend en een blik op AT5 liet Dennis Gebbink van Only Friends zien. Nou ja, Colin moest toch op tijd op school zijn voor de excursie naar ESA. Op weg naar hoofddorp reden we echter tegen een blokkade van de politie aan. Dat had ik natuurlijk kunnen verwachten. De vertraging viel mee en ruim op tijd heb ik Colin afgezet bij school. Toen ontbijten bij mams. Even snel op de IKEA site gekeken waar Billy zich verstopt in de vestiging Haarlem. Van Amsterdam wist ik het, maar Haarlem was dichter bij. Snel maar Haarlem om Billy te halen. Ter plekke de dak dragers gemonteerd en een doos van vijfendertig kilo op het dak gehesen. Thuis naar boven gebracht en nog even boodschappen gaan doen. Boef wilde bloemkool. Weer thuis Billy in elkaar gezet en gevild. Het kamertje begint er steeds opgeruimder uit te zien. Maar voor je het weet is het alweer tijd om Colin op te halen. Dat zou ik doen, dus weer snel op pad. Een korte tussenstop bij de trekhaak installateur om een nieuw sleuteltje te bestellen en ruim op tijd bij school aangeland. De eerste drie bussen kwamen terug van werkweek. De laatste was kennelijk Colin geweest, want die belde me opeens waar ik was. Ik zat voor de school in het zonnetje, hij stond al bij de auto. Nog even via het Kwalitaria voor een Sundae en snel naar huis. Ik kon meteen aan het eten beginnen. Bloemkool met Duits biefstukje en voor Colin met kerriesaus. Na het eten ingepakt en naar Hillegom verkast.

PasloosPinnen

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.