Shoppen

Vandaag,  na klachten van Colin over het ontbreken van korte mouwen shirtjes,  maar op jacht gegaan. In Lisse weer bij een winkel een aantal shirts in de aanbieding gebonden. Bij de C&A nog een zomer jack en nog meer shirts gescoord. Hij kan er weer even tegenaan. Voor mij ook  nog een jack en een vest gevonden. De Toys XL kon ons niet bekoren, dus Verder maar een rustig dagje gehouden. Het Songfestival gemeden door naar James Bond te kijken. Annet ging aan het eind van de avond Luuk en Danique nog van Schiphol ophalen. Voor mij was het vast bedtijd geworden Truste!

ZomerColin

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.