Briljant

Vandaag een korte Toen we na de verjaardag van Nic weer bij Annet thuis kwamen, bleek de F1 net gefinisht te zijn. Er was een interview met Max Verstappen te zien. Apart. Waarschijnlijk had hij goed gereden in zijn eerste Red Bull race. Camera zoomt uit, staat hij boven tussen twee rode race over-all’s. Camera zoomt nog verder uit, staat zijn Red Bull op de plek van de nummer één… Ehhhh…. Dat maakt hem de jongste F1 winnaar ooit en de eerste Nederlandse F1 winnaar. Waanzinnig!

Verstappen2016Barca001

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.