Lekkage

Vanmorgen eerst even heen en weer gereden naar mijn huis. Colin had toch school spullen nodig. Had ik ze vrijdag maar meteen mee moeten nemen hè. Ondertussen kom hij wel werken aan zijn voedsel web. Een soort schema van de voedselketen met zelf gekozen dieren. Toen ik weer terug was,  had hij dat in ieder geval af. De eerst ging ook snel, wat we zouden pas iets leuks gaan doen als het huiswerk af was. Het was niet echt lekker weer on te zwemmen, dus we zijn maar een pannenkoek gaan eten. Annet had geen zin om “helemaal” naar het Amsterdamse bos te gaan dus werd het Kraantje Lek. Daar eerst het duin op gerend om de pannenkoek te verdienen. Colin geloofde het wel en bleef beneden. Na de pannenkoek en een ijsje toe,  weer naar Hillegom. Je moet het niet gaan overdrijven. Na het eten Colin naar Monique gebracht en nog een uurtje over het strand gewandeld. Via IJmuiden weer naar huis gereden en naar bed.

KraantjeLek

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.