Op de fiets

Vanmorgen erg onrustig wakker geworden. Colin ging op de fiets naar school, want hij had gym op het sportveld. Waarom ik daar precies onrustig van werd weet ik niet helemaal. Hij kan fietsen, dus… Toch een onrustig gevoel. Misschien omdat dit eerste keer is dat hij bij mij vandaan vertrekt. Gelukkig had hij er zelf niets mee. Gisterenavond had hij al bedacht dat hij eerder weg moest, omdat fietsen wat langer duurde. Vanmorgen was hij ook vlug uit bed en onder de douche. Dus eigenlijk was ik de enige die er iets mee had. Bij de koffie hoor je dan op het nieuws dat er weer een vliegtuig vermist wordt. Deze keer EgyptAir vlucht MS804 van Parijs naar Caïro, die na het contact met de Griekse verkeersleiding niets meer heeft laten horen. Op kantoor weer een dag als alle andere, dus weinig schokkends te melden. Na het werk, naar mams waar Colin ook was. Hij had al heel voorzichtig gezegd dat hij na gym zo moe was dat hij zijn fiets op school had laten staan en met de bus was gegaan. Hij dacht zeker dat ik daar een probleem van zou maken. Het enige dat ik gezegd had, was dat het wel handig was dat hij naar oma ging, omdat zijn fiets dan meteen bij Monique in de box kon, zodat hij die dinsdag op school kon gebruiken. Maar nu staat hij daar gewoon vast. Hij was bang dat dat niet de bedoeling was geweest. Gelukkig kon ik hem gerust stellen. Na de nasi, met Colin naar huis. Hij moest zich even losweken van Minecraft, ik heb inmiddels een server die ook plugins onderteund, tot grote vreugde van klas 1S1! Maar hij had nog wat te doen voor school dus… Ondertussen mijn bed op gemaakt met de nieuwe overtrekken. Een strijkbout is toch geen overbodige luxe zo te zien. De droger zorgt voor een uitermate complex en nadrukkelijk kreukpatroon 🙂 De rest van de avond gepoogd om zelf nieuwe spigot Minecraft sevrers te compileren. Met wisselend succes overigens. Dat is nog puzzelen waarom het soms wel werkt en soms niet ? Truste!

DSC_5614

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.