Weer een week om

Lekker geslapen onder mijn nieuwe dekbedovertrek. Deze voelt toch beter aan dan de vorige. Hier heb ik ten minste niet ieder keer ruzie mee. Het normale vrijdagochtend ritueel was al snel weer achter de rug. Ik bedacht me even dat ik “vanavond” nog wel even de oude Makita koffer naar René kon brengen. Maar voor je het weet is er al weer een week om en wat vorige week vrijdag niet kon, kan vandaag waarschijnlijk ook niet. En “van de week” was al weer voorbij. De tijd vliegt! Dan maar een pannenkoek gaan eten bij boerderij Meerzicht in het Amsterdamse bos. Toen die op was, op mijn gemak naar Hoofddorp gegaan om Colin uit school te halen. Die wilde zijn gemaakte katapult meenemen wat hij liever niet met de bus deed, dus of ik hem op kon komen halen… De smoezen worden steeds beter 🙂 Voor school uit was kon ik nog twee caches oppikken “Vroeger stond hier Paaltje 14.0” en “(Hoog) in Graan voor Visch” meegepikt voor ik Colin van school haalde. Op Facebook waren door het KMC foto’s geplaatst van het bezoek een ESA en het Omniversum van vorige week. Ondanks zijn afkeer van op de foto gaan, staat hij er toch een paar keer op. Bij de patatza(a)k kwam ik nog een collega tegen. Na het eten nog wat geminecraft met Colin en co en hem toen naar Monique gebracht. Vervolgens doorgereden naar Annet. Het boekje van de wandeling blijkt onvindbaar, dus op de computer maar even goed gekeken hoe het loopt. Dan maar een stuk zonder beschrijving. De route had ik ook in mijn GPSr geladen dus de weg vinden we wel. Truste!

DSC_5618

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.