Rustig dagje rommelen

Vandaag kalm aan gedaan. Stijf van de flinke wandeling gisteren en moe van de lange dag. Op zoek gegaan naar een programma om foto’s van coördinaten te voorzien. Geosetter wordt helaas niet meer onderhouden en werkt niet meer op Windows versies boven 7. GPicSync is een goede kandidaat als vervanging. Het lezen van de gpx bestanden gaat in ieder geval prima. Het enige minpuntje is het niet kunnen markeren van foto’s die buiten het tijdsbestek van de gpx vallen. Er zit geen mogelijkheid in om foto’s op een kaart te pinnen en zo de coördinaten te bepalen. Even verder zoeken dus. Aangezien de wandeling geheel vastgelegd was met mijn GPSr, kon ik die foto’s eenvoudig van de coördinaten voorzien. Het eerste begin van het album van het Hollands kustpad is een feit. Wat me er aan doet denken dat er nog heel wat foto’s in het album van de vorige wandeling gezet nieten worden. Het album van de Stelling van Amsterdam is nog erg leeg. Verder weinig gedaan vandaag. In de middag toch nog even actief geworden en naar en door de duinen gewandeld. Maar daar bleef het actieve dan toch wel bij vandaag.

Beginpagina » Rustig dagje rommelen » Wandelingen » LAW05-2 Hollands Kustpad

Marga-Twee-20160521-204914

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.