Wat een weekeinde

Als je dan weer op je werk zit en de koffiegesprekken hoort, is er toch wel veel gebeurd dit weekeinde. Van de vermiste EgyptAir MS804, via een aantal overleden bergbeklimmers op de Mount Everest tot een spectaculaire F3 crash. En dan niet te vergeten de zware ochtendspits vanwege de regen. Op zich was ik vrij snel over. De N207 was weer open, dus ik hoefde niet om te rijden. De werkdag was weer als iedere andere, dus daar valt weinig over te melden. Bij mijn moeder was inmiddels de bestelde Nerf Soaker binnen gekomen. De Star Wars storm trooper soaker was in Nederland nog steeds niet te koop, maar goed te bestellen via internet. Lang leve het web! Thuis toch maar weer op zoek naar het boekje van het Nederlands kustpad en zowaar, het lag onder in een lade van de salontafel. Nu kunnen we de rest van de wandeling weer met tekst begeleiding doen. Verder een beetje opruimen, een beetje rommelen en een beetje bank hangen. Op Facebook een keer een onzin app gezien die wel een leuk resultaat oplevert: een “schilderij” van een van de leukste foto’s. Morgen weer een dag. Truste!

SchilderijAndreColinPeter

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.