Lekker niets doen

Opgestaan, gedoucht en naar mijn werk gegaan. Werk gedaan, ingepakt en weer naar huis gegaan. Nog even wat te eten gehaald voor vanavond. Iets gezonder dan een pizza uit de vriezer. Verder echt helemaal niets zinnigs gepland. Een lekker rustig avondje. De dag wordt ten slotte op een fijne manier afgesloten doordat Annet nog langs komt. Truste!

DSC_5717

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.