I ve got the power

Vanmorgen heel even naar de Paalbergweg om mijn mail te lezen en mijn laptop op te halen. Toen doorgereden naar Apeldoorn voor de  update over power 8 door IBM. Dat werd een soort samenvatting van een vier daagse conferentie van IBM over hun producten. Sneller dan gepland was het verhaal al weer afgelopen en waren we gelukkig op tijd voor de lunch. Na de lunch nog wat aangerommeld en toen de terugtocht naar Amsterdam maar weer gemaakt. Onderweg even snel een cache meegepikt. Ik moest net mijn auto uit, zo dicht bij lag “Pythagoras II” bijna. Door de file en de drukte onderweg, was ik zo laat in Amsterdam, dat ik maar meteen door ben gereden naar Only Friends. Leslie was weer erg blij met mijn aanwezigheid. Hij wilde het setje maar eens in het diepe op gaan duiken en aan gaan doen, maar dat leek me nog even te veel van het goede. Als alternatief hebben we het in het ondiepe opgezocht, automaat in onze mond gedaan en een beetje van de helling af naar het diepe om het verder aan te trekken. Patience young padawan! De webcam doet goede diensten, hoewel hij wel gaat schokken als we er met vijf apparaten naar kijken. Ik ga eens uitzoeken of motioneye iets van buffering kan doen om de frame rate hoog te kunnen houden. Thuis zat Colin al op me te wachten. Die was net voor ik thuis kwam afgeleverd door Monique. En voor je het weet is het weer tijd om naar bed te gaan. Truste!

Power8Update

 

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.